fbpx
Сьогодні
10:42 25 Лип 2022

Українець переміг у конкурсі на кращу художню інсталяцію для технологічного центру Оздеміра Байрактара

Олександр Нікітенко з Житомира переміг у конкурсі на кращу художню інсталяцію для технологічного центру Оздеміра Байрактара – розробника ударних безпілотних літальних апаратів Bayraktar.

Про це у своєму Твітері повідомила компанія "Baykar".

У повідомленні компанії вказано, що конкурсом передбачено п'ять призових позицій із грошовими преміями. Переможець конкурсу Олександр Нікітенко має отримати п'ять тисяч доларів, ще четверо призерів – по чотири, три, дві та одній тисячі доларів відповідно. Окрім Олександра, в п'ятірці призерів опинилися четверо конкурсантів з Туреччини.

Житомирянин переміг у конкурсі на кращу художню інсталяцію для технологічного центру Оздеміра Байрактара

Згідно деталей проєкту, який знаходиться на платформі Arcbazar, інсталяція має бути розміщена в місті Стамбул. Найвищі бали пропозиція Олександра отримала за ідею та красу – 9,2 та 9 балів із десяти відповідно.

У візії проєкту Олександра сказано, що оскільки невід'ємною частиною компанії та її продукції є орієнтир на польоти та підкорення небес, інсталяція відображає цю філософію, зосередившись на повітряному контексті. Всередині інсталяція заповнена композицією із металевого листя. Кожен сегмент інсталяції стоїть на окремому стержні, який оживає силою вітру та створює унікальну гру світла й тіні завдяки внутрішньому освітленню.

Житомирянин переміг у конкурсі на кращу художню інсталяцію для технологічного центру Оздеміра Байрактара

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: