fbpx
Сьогодні
22:41 23 Лип 2022

Компанія Lego створила серію фігурок, присвячену українським жінкам-парамедикам та військовослужбовицям

Компанія Brickmania розробила кастомні фігурки LEGO у вигляді українських військовослужбовиць.

Героїнями колекції стали Анна Архипова, Аліна Михайлова і Катерина Галушка.

"LEGO версії деяких із багатьох дивовижних жінок, які захищають Україну. Мій дід був американським медиком у Другій світовій війні, і я глибоко поважаю бойових медиків та інших, хто зараз бореться з російським фашизмом в Україні. Слава Україні!", – написав у Twitter Ендрю Бікрафт, редактор новинного ресурсу про LEGO The Brothers Brick.

Також він поділився світлинами LEGO-версій інших бійців ЗСУ.

Компанія Brickmania, яка кастомізує оригінальні фігурки LEGO на військову тематику, відтворила LEGO-версії захисників "Азовсталі". Про це повідомив Ендрю Бікрафт, розробник колекції та головний редактор сайту The Brothers Brick.

У колекції є фігурки командирів Богдана Кротевича, Дениса Прокопенка та Святослава Паламара, а також інших захисників "Азовсталі".

"Азов", морська піхота, Національна гвардія, прикордонники, добровольці територіальної оборони та інші захисники "Азовсталі", які протрималися в Маріуполі майже 3 місяці, стримали російську армію та дозволили Україні виграти битву за Київ. Пам'ятай "Азовсталь", – підписав свій допис Ендрю Бікрафт.

Компанія Brickmania створює історично достовірні набори конструкторів на військову тематику із використанням справжніх деталей LEGO та інших запчастин. Brickmania також створювала фігурку Привида Києва.

LEGO та інших запчастин. Brickmania також створювала фігурку Привида Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: