fbpx
Сьогодні
12:34 22 Лип 2022

У Маріуполі робітники меткомбінату ім. Ілліча влаштували бунт - не хочуть йти на міни

У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі люди відмовляються працювати на будівництві у загарбників. Так, на ММК ім. Ілліча робітники влаштували бунт, відмовившись виходити на роботу на замінованій території меткомбінату.

Про це  повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Телеграмі.

"Люди відмовляються працювати на будівництві окупантів. Графік з 8:00 до 20:00 в нелюдських умовах. Без води на сонці. Тихий саботаж, не рятує навіть «велика» анонсована зарплата в 45 тисяч рублів. На ММК ім. Ілліча робітники влаштували свій тихий бунт, відмовившись бігти на міни. Росіяни повернули саперів, робота з розчистки майже зупинилась", – зазначив він.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тисяч мирних жителів. Понад 50 тисяч були депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тисяч жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили "мером" Маріуполя та створюють картинку "відновлення життя міста". У разі спроби відновити роботу на меткомбінаті ім. Ілліча були випадки підриву людей на мінах.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: