fbpx
Сьогодні
09:50 22 Лип 2022

Окупанти обстріляли три райони Миколаївщини

Удосвіта 22 липня російські загарбники піддали обстрілам населені пункти Первомайського, Баштанського та Березнегуватського районів Миколаївщини. Зазнали руйнувань цивільні об'єкти та приватні будинки. Інформація про постраждалих уточнюються.

Про це повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім у Телеграмі.

«22 липня ворожих обстрілів зазнала Первомайська громада. Відомо про влучання в будівлю магазину та гаражний кооператив у смт Первомайське. Близько 05:00 були обстріли села Новомиколаївка. Влучення переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає», – зазначив Кім.

За його словами, орієнтовно з 07:30 ворог також вів обстріли в напрямку населених пунктів Киселівки та Максимівки. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

При цьому Кім додав, що о 20:00 21 липня та о 05:00 22 липня були обстріли с. Широке Широківської громади Баштанського району – загарбники влучили у сільськогосподарські будівлі. Постраждалих немає.

Продовжуються обстріли населених пунктів також вздовж лінії розмежування у Березнегуватському районі. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: