fbpx
Сьогодні
21:08 22 Лип 2022

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ відвідав дитячу лікарню "Охматдит"

Командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит» у Києві.

Командувач зустрівся із генеральним директором лікарні Володимиром Жовніром, побував у новому лікувально-діагностичному корпусі та ознайомився із роботою медичного закладу під час воєнного стану.

"Від початку війни лікарня стала госпіталем і для дітей, і для дорослих. Робота не зупинялася ні на хвилину навіть коли на околицях Києва відбувалися активні бойові дії, а навколо медичного закладу були обстріли", – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ відвідав дитячу лікарню

Він додав, що саме задля підтримки морального духу маленьких пацієнтів, лікарів і працівників «Охматдиту» було організовано виступ артистів Національного цирку України, керівником якого є Владислав Корнієнко.

Крім цього, командувач передав дитячій лікарні гуманітарну допомогу, що складалася з сучасних кондиціонерів, медичного приладдя, одягу та солодощів.

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ відвідав дитячу лікарню

"Ми повинні робити все для того, щоб маленькі пацієнти якнайшвидше одужали та реабілітувались, щоб вони більше ніколи не відчули на собі, що таке війна", – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Своєю чергою, генеральний директор лікарні Володимир Жовнір підкреслив, що спеціалісти «Охматдиту» продовжують самовіддано працювати заради збереження життя і здоров'я українців.

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ відвідав дитячу лікарню

"Дякуючи військовим, волонтерам, громадським організаціям та благодійникам, «Охматдит» забезпечений усім необхідним та може повноцінно функціонувати", – доповнив Володимир Жовнір.

Варто зазначити, що захід відбувся у межах національного мистецького проєкту «ARTПЕРЕМОГА», керівником якого є офіцер Командування об'єднаних сил ЗС України, письменник Борис Кутовий, а художнім куратором – театральний діяч, режисер-постановник Максим Добролюбов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: