fbpx
Сьогодні
18:17 21 Лип 2022

"Від великих сердець – для маленьких": Фонд Маші Єфросиніної та компанія Visa запускають благодійний проєкт для допомоги дітям, родини яких постраждали від війни

English version here

«Фонд Маша» та компанія Visa запускають благодійну ініціативу «Від великих сердець – для маленьких», яка спрямована на підтримку дітей від 0 до 3 років, родини яких постраждали від війни. Загальна сума коштів, спрямованих на закупівлю та доставку 1000 дитячих боксів, складе близько 7 мільйонів гривень. Впродовж перебігу кампанії планується зібрати 4 мільйони гривень внесків. При цьому компанія Visa подвоїть кожен благодійний внесок, надісланий у Фонд з картки Visa.

Благодійний фонд Маші Єфросиніної «Фонд Маша» та компанія Visa оголошують про старт благодійної ініціативи, основна мета якої – допомога маленьким дітям, родини яких постраждали від війни. 

Перший етап проєкту полягає у зборі коштів для купівлі 1000 боксів із товарами першої необхідності на місяць для дітей віком від 0 до 3 років – найбільш вразливої категорії, яка потребує особливого догляду. Загальна сума коштів спрямованих на реалізацію проєкту складе близько 7 мільйонів гривень. Організатори планують зібрати 4 мільйони гривень благодійних внесків. При цьому компанія Visa подвоїть кожен внесок держателів карток Visa, які приєднаються до благодійного проєкту.

Другим етапом стане закупівля необхідних товарів Фондом та їх доставка у наступні регіони України, де мешкає багато родин, які найбільше постраждали через активні бойові дії: Чернігівська, Запорізька, Харківська, Сумська, Полтавська та Житомирська область. За допомогою перевірених контактів волонтерських центрів, лікарень, перинатальних центрів, соціальних центрів матері та дитини, центрів переселенців, з якими працює Фонд, ми отримаємо інформацію про кількість родин, які потребують допомоги на місцях.

«Я виношувала ідею цього проекту з перших днів війни. Коли дивилася відео з мамами, які тікають від війни з дитиною в оберемок. Коли читала, як жінки народжують у бомбосховищах та підвалах. Я згадувала, як народжувала своїх дітей. Як приїжджала до пологового будинку з однією непідйомною сумкою, а виписувалася вже з трьома. Тому що маленькій крихті потрібно більше, ніж дорослій людині! – каже засновниця Фонду Маша Єфросиніна. – Я сподіваюся, що ця акція отримає відгук у серцях українців. Особливо мам. Особливо жінок, які, як я, коли чують про нові руйнування, про жертви цієї війни, згадують себе і розуміють, яка допомога потрібна сьогоднішнім мамам з маленькими дітьми. Уявити, що зараз коїться у їхніх серцях – неможливо. Але можна їм допомогти».

«Від великих сердець – для маленьких»: Фонд Маші Єфросиніної та компанія Visa запускають благодійний проєкт для допомоги дітям, родини яких постраждали від війни

Усі дитячі бокси розподілені за набором товарів та кількістю на три вікові категорії, щоб кожна дитина отримала продукти, одяг, побутові товари та іграшки, яких найбільше потребує: 

  • діти від 0 до 1 року: 350 боксів;
  • діти від 1 до 2 років: 350 боксів;
  • діти від 2 до 3 років: 300 боксів.

«Visa як глобальна компанія спрямовує багато зусиль на допомогу соціально незахищеним верствам населення, які опинилися у скрутному становищі. Турбота про дітей, які є особливо вразливим прошарком суспільства у період глобальних змін, – це наш обов'язок. Саме тому ми раді відгукнутися на пропозицію «Фонду Маша» та реалізувати проєкт, який здатен допомогти тисячі дітей отримати найнеобхідніше, – коментує Світлана Чирва, регіональний менеджер Visa в Україні. – Ключова риса усіх наших партнерських благодійних ініціатив полягає у легкості участі для держателів карток Visa. Ми хочемо, щоб користувач відчував, що він не один у своєму прагненні допомогти іншим, саме тому подвоюємо кожен внесок, здійснений з картки Visa. Спільними зусиллями ми здатні зробити життя дітей кращим».

Забезпечити дітей товарами першої необхідності можна, зробивши благодійний внесок на сайті Фонду: https://mashafund.org.ua/

Товари на місяць, які містять бокси:

«Від великих сердець – для маленьких»: Фонд Маші Єфросиніної та компанія Visa запускають благодійний проєкт для допомоги дітям, родини яких постраждали від війни

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: