fbpx
Сьогодні
19:32 21 Лип 2022

В Україні з'явиться інформаційний хаб, щоб краще інформувати про використання зброї

Фото: ОПУ

В Україні запрацює єдиного інформаційний хаб, що повинен дозволити швидко інформувати світ про ситуацію на фронті, а також використання Україною західного озброєння.

Про це йдеться на сайті Офісу президента, передає Рубрика.

Про створення такого хабу йшлося під час телефонної розмови керівника ОП Андрія Єрмака і Головнокомандувач ЗСУ Валерія Залужного з радником президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном і головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі.

"…ухвалено рішення про створення в країні єдиного інформаційного хабу, який сприятиме роботі військових журналістів, кореспондентів українських та іноземних медіа. Це дасть змогу максимально швидко інформувати світову спільноту про ситуацію на фронті та використання техніки й озброєння, яке українська армія отримує від партнерів", – вказано у повідомленні.

Довідка

21 липня стало відомо, що Апарат Ради нацбезпеки і оборони та Міноборони розробили систему моніторингу і контролю за зброєю від країн-партнерів.

19 липня президент Володимир Зеленський розповів про нову комісію Верховної Ради для нагляду за постачанням західної зброї в Україну. До складу комісії увійшли представники всіх фракцій і груп парламенту. Він підкреслив, що "жодного ґрунту для будь-яких претензій нашій державі з цього приводу не було і нема".

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: