fbpx
Сьогодні
12:22 21 Лип 2022

Світ навчатимуть українській сміливості

English version here

Стартував онлайн-курс «Be Brave Like Ukraine» про те, як формувалася українська ідентичність та сміливість. Цей навчальний продукт став логічним продовженням міжнародної рекламної кампанії «Bravery to be Ukraine».

Інтерактивний курс розроблений онлайн-університетом Choice31 (є частиною Netpeak Group) у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України та експертами з історії, культури, теології, бізнесу та політології. Консультантами проєкту стала команда креативного агентства Banda.

«Українців у світі вже знають як націю хоробрих людей. Людей, що голіруч зупиняють танки та продовжують наближати перемогу під загрозою смерті. Зараз люди асоціюють нас із сміливістю, але вони не знають, що наша нація була такою завжди. Від Київської Русі до Запорізької січі. Від дисидентського руху до Революції Гідності. Онлайн-курс Be Brave Like Ukraine – це чудова можливість дізнатися більше про нашу націю», – зазначив Віцепрем'єр-міністр – Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

«Після 24 лютого ми у Choice31 вирішили робити для людей те, що вміємо найкраще – надавати якісну освіту. Ми бачили, як люди втрачають роботу, своє звичне життя та будують усе спочатку. Ми бачимо героїзм українського народу, який готовий віддати життя за свою свободу. Це все – українська сміливість, якою ми вирішили поділитися з усім світом завдяки інтерактивному курсу», – розповіла Євгенія Глізер, СЕО Choice31.  

«Be Brave Like Ukraine» – це справжній путівник, своєрідна віртуальна подорож Україною. До цієї онлайн-мандрівки буде особливо цікаво долучитися тим, хто відчуває нестачу знань про нашу державу. Курс актуальний і для більш «просунутої» аудиторії: це гарна нагода пригадати те, що вже забулося та структурувати свої знання. 

Завдяки коротким урокам про культуру, географію, історію, бізнес автори ілюструють формування нашої держави та відповідають на питання: як бути сміливими, мов Україна? 

«У протидії кремлівській агресії є три фронти: фізичний (власне, буквальний фронт), економічний та інформаційний. Наш проєкт створений для інформаційного фронту – людина, яка пройде цей курс, вже ніколи не піддасться впливу імперської пропаганди з їхніми наративами, які знецінюють Україну», – зазначив Артем Бородатюк, засновник групи компаній Netpeak Group. 

З початком повномасштабної війни люди в усьому світі почали виявляти дедалі більший інтерес до України та її історії. Такі тенденції спостерігаються і безпосередньо серед українців: вони прагнуть закрити «білі плями» у знаннях про свою державу. Саме тому курс доступний двома мовами – англійською та українською.

Пройти курс та поділитися ним зі своїми знайомими в інших країнах можливо за посиланням: https://howtobe.brave.ua/ 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: