fbpx
Сьогодні
11:42 21 Лип 2022

Ciklum посилює свою присутність у ЄС із новим центром розробки в Румунії

English version here

Ciklum продовжує реалізовувати свою стратегію географічного розширення та розвитку бізнесу у Центрально-Східній Європі: компанія відкриває новий делівері-хаб в Румунії

Ciklum, глобальна компанія з розробки цифрових продуктів та надання цифрових послуг, відкрила новий делівері-хаб у Румунії. Це логічне продовження стратегії компанії, яка прагне розкрити потужний ІТ-потенціал регіону та підсилювати локальні центри розробки та професійні спільноти. 

Новий делівері-хаб розвиватиме успіх торічного поглинання CN Group – чеського розробника програмного забезпечення. Нова компанія в групі Ciklum уже давно присутня у Центральній Європі, зокрема і в Румунії. Румунський центр розробки поєднує досягнення та локальну експертизу CN Group із глобальними прагненнями та досвідом Ciklum. 

Команда Ciklum у новій локації налічує вже кілька десятків професіоналів, які працюють над end-to-end розробкою інноваційних рішень для відомих брендів у різних індустріях. Компанія планує, що вже цього року кількість фахівців у румунському центрі зросте у кілька разів. 

"Із долученням до наших лав чеської CN Group, яка співпрацює і з румунськими розробниками, відкриття нового делівері-хабу під брендом Ciklum стало для нас лише питанням часу. Ми знаємо, наскільки потужним є пул талантів у Східній та Центральній Європі – тисячі наших колег працюють з України, Польщі, Чехії, Словакії. Тепер до цього переліку можна сміливо додати і Румунію. Ми впевнені, що досвід Ciklum у глобальній ІТ-індустрії відкриє для місцевих талантів чимало можливостей для професійного зростання, а також значно пожвавить локальну ІТ-комʼюніті ", – сказав Андрій Оксенюк, CFO Ciklum.

Завдяки налагодженому процесу співпраці розподілених команд та обміну досвідом між різними локаціями, Ciklum переконаний в успішному розвиткові нового центру. У компанії вважають, що розбудова широкої професійної мережі, яка поєднуватиме місцеву експертизу та глобальне бізнес-бачення, – запорука сталого зростання. 

Кілька місяців тому Ciklum також відкрив делівері-хаб у Софії, Болгарія, який обʼєднує вже більше ста фахівців. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: