fbpx
Сьогодні
07:57 20 Лип 2022

На Бахмутському напрямку у напрямках Берестового, Вершини та Новолуганського тривають бойові дії, - Генштаб

Командування північного флоту рф проводить профілактичні заходи у зв'язку з дуже низьким рівнем військової дисципліни у підрозділах, процвітає пияцтво та непокора наказам командирів

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Фейсбук Генштабу ЗСУ.

Як зазначили військові, також у підрозділах противника відзначається нестача боєприпасів, продуктів харчування та води.

  • На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках суттєвих змін в діяльності противника не відзначається.

Ворог обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії райони Миколаївки Чернігівської області та Волфиного, Яструбиного і Павлівки Сумської області.

  • На Харківському напрямку ворог здійснював вогневе ураження в районах населених пунктів Мосьпанове, Петрівка, Руські Тишки, Базаліївка, Печеніги, Циркуни, Питомник, Дементіївка, Коробочкине та Прудянка.
  • На Слов'янському напрямку обстріли з танків та артилерії зафіксовано поблизу Долини, Краснопілля, Костянтинівки, Чепіля, Гусарівки та Адамівки.
  • На Донецькому напрямку агресор обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Краматорськ, Сіверськ, Серебрянка, Григорівка, Верхньокам'янське, Спірне, Івано-Дар'ївка.

Завдав авіаудару неподалік Верхньокам'янського. Веде штурм в напрямку Івано-Дар'ївки, бойові дії тривають.

  • На Бахмутському напрямку окупанти ведуть бойові дії для створення умов для наступу на Бахмут та заволодіння територією Вуглегірської ТЕС.

Здійснювали обстріли із ствольної та реактивної артилерії і танків в районах населених пунктів Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Покровське, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Кодема. Противник завдав авіаударів по Берестовому, Яковлівці, Бахмуту, Вершині, Нью-Йорку та Покровському.

Тривають бойові дії у напрямках населених пунктів Берестове, Вершина і Новолуганське.

  • На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках були обстріли в районах населених пунктів Новобахмутівка, Вугледар, Новопіль, Полтавка, Гуляйполе, Кам'янське та низки інших.

Противник завдав авіаудару біля Авдіївки.

Провів розвідку боєм в районі Новоселівки Другої та наступ у напрямку Микільського, успіху не мав, відійшов.

  • На Південнобузькому напрямку ворог підтримує високу інтенсивність розвідки дронами. В акваторії Чорного моря поза пунктами базування перебувають три носії крилатих ракет "Калібр".

Тривають обопільні обстріли із ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж всієї лінії зіткнення. Ворог завдав ракетно-авіаційних ударів в районі Мурахівки.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: