fbpx
Сьогодні
12:09 12 Лип 2022

Ранковий обстріл Миколаєва: Кім пояснив чому окупанти запустили по місту майже 2 десятки ракет

Російські загарбники ранковим обстрілом Миколаєва намагалися помститися ЗСУ за знищені склади боєприпасів і ліквідоване військове керівництво

Про це інформує Рубрика, посилаючись на відеозвернення голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

"О 4 ранку нам "насипали" пристойно. На даний момент ідентифікували 19 ракет – це ракети разом зі "Смерчами" їхніми Торнадо-С.

Всього 24 лунки у нас зараз по місту.

Це дзеркально – вони (росіяни – ред.) бісяться, що по них працюють (українські – ред.) військові чітко – палять не тільки склади з боєприпасами, а й палять командні пункти разом з генералами", зазначив Кім у зверненні.

Як повідомив очільник області, Миколаїв дуже серйозно обстріляли – зруйновані школа і лікарня, але жертв немає, а все інше можна відбудувати.

Кім також зазначив, що Миколаївщина – у лідерах серед регіонів за кількістю знищених різних керівників і генералів РФ.

"Тобто місце таке, тільки приїдуть (росіяни – ред.), тільки призначать когось нового – кирдик! – і разом з заступниками до побачення – на концерт Кобзона.

Окупантам зараз дуже сумно – працюють по них чітко і все більше з кожним днем. І як кажуть, це ми ще не починали", резюмував Кім.

Що передувало

Як повідомляла Рубрика, на світанку 12 липня російські військові знову атакували Миколаїв, влучили у два медичні заклади та житлові будинки, щонайменше 12 людей отримали поранення.

9 липня та 11 липня росіяни випустили по Миколаєву по 6 ракет, обидва рази зранку. 9 липня були руйнування, 11 липня одна людина отримала поранення.

5 липня ракети пошкодили 7 багатоповерхівок у Миколаєві.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: