fbpx
Сьогодні
11:11 09 Лип 2022

Генштаб ЗСУ оприлюднив відео знищення українськими десантниками танкової роти російських загарбників

Генеральний штаб Збройних сил України 9 липня опублікував відео, на якому видно знищення українськими військовослужбовцями танкової роти російської армії

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Facebook Генштабу ЗСУ.

Як зазначили військові, знищення танкової роти — це спільна бойова робота артилерійських та інженерних підрозділів Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Зокрема, під час наступу окупаційної танкової роти українські десантники ефективно знищили 9 ворожих танків.

Нагадаємо, що за даними Генштабу, українська авіація та ракетно-артилерійські підрозділи продовжують успішне вогневе ураження скупчень живої сили, військової техніки російсько-окупаційних військ та складів із боєприпасами. Противник має значні втрати.

На Краматорському напрямку російські війська намагаються просунутися у районі населеного пункту Григорівка, здійснюючи штурмові дії.

На Бахмутському напрямі зафіксували обстріли зс рф у районах населених пунктів Зайцеве, Берестове та Клинове, а також авіаудар у районі Спірного.

Окупанти намагалися наступати у районі Вуглегірської ТЕЦ, прагнучи поліпшити своє тактичне становище у районі Доломітного. ЗСУ відбили цю спробу наступу.

Як повідомляла Рубрика, на сході України військовослужбовці окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ за два дні боїв знищили більше ніж танкову роту загарбників.

Також, на Херсонському напрямку ЗСУ знищили два командних пункти російських агресорів.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: