fbpx
Сьогодні
07:58 06 Лип 2022

Українські воїни завдали ворогу значних втрат під час його спроби наступу в районах Верхньокам’янського, Білогорівки та Григорівки, - Генштаб

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Захисники України на Краматорському напрямку відтіснили ворога, завдавши йому значних втрат

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Генштаб ЗСУ.

  • На Сіверському напрямку агресор обстрілював позиції українських військ у районах населених пунктів Залізний Міст, Шалигине та Есмань. Вдосконалює інженерне обладнання передових позицій в прикордонних районах.
  • На Харківському напрямку ворог веде оборонні дії. Зафіксовано обстріли з вертольотів, танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Соснівка, Слатине, Мала Данилівка, Черкаські Тишки, Веселе, Кутузівка, Мосьпанове, Гусарівка, Чепіль та Нова Миколаївка.

Російські загарбники дистанційно мінували місцевість неподалік Шестакового та Перемоги.

  • На Слов'янському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення своїх підрозділів. Здійснив обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії поблизу Краснопілля та Богородичного.

Українські захисники відбили ворожий штурм та відкинули агресорів назад у районі населеного пункту Долина. Противник веде штурмові дії поблизу Мазанівки, бої тривають.

  • На Краматорському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Сіверська та Григорівки.

Українські воїни завдали ворогу значних втрат під час його спроби наступу в районах населених пунктів Верхньокам'янське, Білогорівка та Григорівка. Загарбники відійшли.

  • На Бахмутському напрямку противник обстрілював позиції ЗСУ і артилерії різних калібрів поблизу Берестового, Білогорівки, Травневого, Шумів і Нью-Йорка. Завдав авіаудару в районі Вуглегірської ТЕС.

За підтримки артилерії вів штурмові дії у районі населеного пункту Новолуганське, успіху не мав, відійшов.

Українські воїни зупинили ворожий наступ у районі Спірного та відбили атаку неподалік Вершини. Завдали агресорам втрат та відкинули назад. Противник намагається провести перегрупування.

Загарбники наступають в районі Луганського, бойові дії тривають.

  • На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках по лінії зіткнення тривають обстріли із мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Ворог завдавав авіаційних ударів неподалік Авдіївки.
  • На Південнобузькому напрямку ворожа артилерія вела обстріли в районах населених пунктів Трудолюбівка, Князівка, Миколаївка, Тополине, Кобзарці, Благодатне, Шевченкове, Лупареве.

Російські загарбники продовжують завдавати ракетних ударів по об'єктах у Миколаївській області. Залишається подальша загроза таких дій. У готовності до завдання ракетних ударів по об'єктам на території України утримує в морі чотири носії високоточної зброї.

Спробу наступу загарбників у напрямку Лозового українські воїни жорстко придушили.

Ворог продовжує заходи з поповнення втрат.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: