fbpx
Сьогодні
20:45 05 Лип 2022

Американський актор з українським корінням Лієв Шрайбер став амбасадором United24

English version here

Американський актор, режисер, сценарист і продюсер з українським корінням, співзасновник ініціативи BlueCheck Ukraine Лієв Шрайбер став амбасадором ініціативи United24 зі зборів коштів на підтримку України.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у Телеграмі.

"Американський актор, режисер, сценарист і продюсер з українським корінням, співзасновник ініціативи BlueCheck Ukraine, яка з перших днів війни втілює гуманітарні проєкти в Україні, Лієв Шрайбер став амбасадором United24 у напрямі Medical Aid. Лієве, вірю, що ви також допоможете посилювати підтримку світу для України в межах U24. Дякую за все, що ваша команда робить для нашої країни та людей", – зазначив Президент.

Як повідомлялося, 17 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Американський актор з українським корінням Лієв Шрайбер став амбасадором United24

Фандрейзингова платформа United24 є так званим "єдиним вікном" для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема, за такими напрямами: допомога Збройним Силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

Амбасадорами ініціативи вже є футболіст Андрій Шевченко та тенісистка Еліна Світоліна.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: