fbpx
Сьогодні
13:52 04 Лип 2022

Зеленський привітав Главу Білого дому з Днем незалежності

English version here

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський надіслав вітання з Днем незалежності президенту Сполучених Штатів Джозефу Байдену

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Твіттер Глави країни.

Як зазначимо, президент України Володимир Зеленський привітав США та президента цієї країни Джо Байдена із Днем незалежності, який відзначається 4 липня.

Глава держави побажав дружньому народу США миру і процвітання.

А також подякував за лідерську допомогу у захисті Україною спільних цінностей – свободи, демократії та незалежності.

Зазначимо, що президент рф путін нині не надсилатиме Главі Білого дому привітання з Днем незалежності через "кульмінацію недружньої політики Вашингтона".

Нагадаємо, що росія 8 років вела проти України гібридну військову агресію, а 24 лютого 2022 року ця держава-терорист розпочала повномасштабну війну.

Сполучені Штати активно допомагають Україні зброєю та санкціями проти росії.

Нагадаємо, президент США Джо Байден заявив, що Сполучені Штати впродовж наступних днів виділять новий пакет військової допомоги Україні на суму 800 мільйонів доларів, який включатиме, зокрема, нові ППО, артилерійські системи та боєприпаси.

Також Байден наголосив на необхідності зберігати єдність партнерів у Групі семи та НАТО перед викликами, створеними війною росією проти України.

Нагадаємо, що раніше Президент Володимир Зеленський висловив вдячність Президенту Сполучених Штатів Америки Джозефу Байдену та всьому американському народові за новий пакет оборонної допомоги України на 450 млн доларів.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: