fbpx
Сьогодні
17:23 30 Чер 2022

У Міноборони повідомили, що в червні ЗСУ отримали близько 100 тисяч бронежилетів

English version here

У червні Міністерство оборони передало до ЗСУ близько 100 тисяч бронежилетів, а на складах Сил логістики накопичено засобів бронезахисту приблизно на шість бригад.

Про це повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, передає "Укрінформ".

"За період з 23 по 29 червня для забезпечення підрозділів ЗСУ надійшло 22 тисячі бронежилетів, понад 12 тисяч кевларових шоломів, більше 21 тисячі пар взуття та майже 30 тисяч комплектів військової форми. Невдовзі за укладеними договорами очікується надходження до Збройних сил ще 17 тисяч бронежилетів та 7 тисяч шоломів", – сказав Мотузяник.

Він зазначив, що за червень Міноборони передало до ЗСУ вже близько 100 тисяч бронежилетів, а на складах Сил логістики наразі накопичено засобів бронезахисту приблизно на 6 бригад.

"Міноборони сьогодні працює у форматі 24/7, аби також забезпечити Збройні Сили України усім необхідним для ведення результативних бойових дій. Це і сучасна зброя, і військова техніка, медицина, харчування, засоби індивідуального захисту і багато іншого", – додав Мотузяник.

Речник МОУ наголосив, що досягнуто стабільне ритмічне постачання, яке дозволяє формувати запас міцності, попри усі спроби ворога зруйнувати цей процес. Міністерством оборони законтрактовано великий обсяг товарів для армії, деякі українські виробники завантажені замовленнями до кінця року, зазначив він. За його словами, зараз акцент робиться на забезпечення термінів постачання та організацію доставки.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: