fbpx
Сьогодні
20:18 29 Чер 2022

З мільярдером Бренсоном обговорили співпрацю в космічній галузі та проєкт нової "Мрії"

Під час візиту в Україну засновника компанії Virgin Galactic та мільярдера Річарда Бренсона з ним обговорили співпрацю в космічній галузі та проєкт будівництва нового літаку "Мрія".

Про це повідомив голова фракції Слуга Народу у Верховні Раді Давид Арахамія.

"Ми вже зараз опрацьовуємо проект будівництва нового літака, який після війни поставить ще багато рекордів. Але будучи вже оновленим, на базі сучасного, цифрового обладнання, що дозволить "Мрії" стати ще сильнішою", – повідомив він у своєму Telegram.

Арахамія зазначив, що це питання, а також перспективи співпраці в космічній сфері українська сторона обговорювала з Річардом Бренсоном у ході його подорожі .

За словами нардепа, Бренсон висловив готовність допомагати "всім, чим зможе" та "був приємно приголомшений нашим оптимізмом і тим, що навіть у такі важкі хвилини ми думаємо про те, як здійснити стрибок в авіакосмічному будівництві".

Довідка

Засновник компанії Virgin Galactic, мільярдер Річард Бренсон побував у Гостомелі – цікавився аеродромом ДП "Антонов", можливостями його відновлення.

Державне підприємство "Антонов" пропонує започаткувати Міжнародний фонд відродження транспортного літака Ан-225 "Мрія".

російські окупанти знищили флагман української авіації – літак Ан-225 "Мрія". Збитки від руйнування оцінюються у 300 млн доларів.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: