fbpx
Сьогодні
17:07 29 Чер 2022

У Кременчуці збільшилась кількість постраждалих рятівників під час розбору завалів ТЦ

Троє рятувальників отримали серйозні травми під час розбирання завалів торгового центру у Кременчуці, в який росіяни влучили ракетою.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ у об'єднаному телеефірі у середу, інформує пресслужба відомства.

"На жаль, сьогодні о 4:00 ранку під час підготовки до демонтажу залізобетонних плит стався зсув однієї з них. Троє співробітників ДСНС отримали травми. Відомо, що у одного з них перелом кісток тазу, у ще одного – закрита черепно-мозкова травма і розтягнення зв'язок правої ноги. Вони госпіталізовані, загрози їхньому життю немає", – розповів посадовець.

За словами Єніна, пошукові роботи тривають. Підрозділи ДСНС вже обстежили та розібрали уламки будівельних конструкцій на 75% загальної площі об'єкту.

Довідка

27 червня дві російські ракети вдарили по Кременчуку Полтавської області. Одна з ракет влучила у торговельний центр, де перебували орієнтовно 1000 людей.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко поінформував, що внаслідок ракетного обстрілу ТЦ у Кременчуці загинули понад 20 осіб, 59 постраждали.

У місті 28-30 червня оголосили жалобу за загиблими внаслідок ракетного удару російських військ.

Прокуратура планує перевірити дії службових осіб торговельного центру "Амстор", які не забезпечили евакуацію під час ракетного удару.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: