fbpx
Сьогодні
20:26 25 Чер 2022

Окупанти поширюють інформацію про знесення будинків у Маріуполі, щоб змусити містян повернутися, — Андрющенко

Так виглядають квартали Маріуполя після приходу "русского міра"

Підконтрольні росіянам платформи поширюють «секретну» інформацію зі списком будинків в Маріуполі, які підлягають знесенню. Але радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко називає це фейком, мета якого — змусити містян повернутися до Маріуполя.

Про це він повідомив у Telegram.

«Інформація розповсюджується досить швидко і викликає шалений резонанс серед маріупольців в евакуації. Ця інформація є свідомим фейком. Проаналізувавши перелік будівель, ми впевнено можемо заявити, що найменше 30% з цього переліку взагалі не мають пошкоджень», — пише Андрющенко.

За його словами, мета поширення такої дезінформації — за допомогою психологічного впливу та страху втратити останнє змусити містян з евакуації повернутись до Маріуполя, де катастрофічно бракує працездатного населення.

«Тож не вірте. Не переймайтесь і не піддавайтесь паніці. Вас свідомо тягнуть в дорогу в один кінець для використання як сучасних рабів росії. Це робота російського ІПСО, і з реаліями знесення будівель вона не має нічого спільного», — наголосив радник мера.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: