fbpx
Сьогодні
13:55 24 Чер 2022

У Херсонській області ув’язнених змушують отримувати російські паспорти

English version here

У Херсонській області загарбники змушують ув'язнених подавати документи на російські паспорти щоб підвищити показники "паспортизації".

Про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що у місті Нова Каховка Херсонської області відкрився пункт прийому документів для отримання громадянства рф.

"Щоб підвищити показники "паспортизації", загарбники змушують ув'язнених подавати документи на російські паспорти", – зазначили у ЦПД.

Крім того, за словами колаборантів, на території Запорізької області націоналістичні батальйони влаштували тотальну перевірку мирного населення із забороною виїзду на територію ОРДЛО.

Також повідомляється, що в москві біля посольства США росіяни відкрили площу "днр", а на місці заводу «Азовсталь» планують зробити промисловий парк або місце відпочинку.

На Луганщині російські загарбники заявляють, що українські війська заблокували виїзди в бік тимчасово окупованих територій.

Крім того, в тимчасово захопленому Ізюмі Харківської області колаборанти оголошують, що шкільне навчання відбуватиметься за російською програмою.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: