fbpx
Сьогодні
16:11 21 Чер 2022

СБУ викрила у співпраці з ворогом одного з керівників Укренерго

Служба безпеки України викрила у співпраці з ворогом одного з керівників "Укренерго".

Про це в Телеграмі повідомляє СБУ, передає Рубрика.

Так, Служба безпеки у результаті слідчо-оперативних дій задокументувала злочинну діяльність начальника одного з регіональних підрозділів Національної енергетичної компанії "Укренерго".

"Посадовець добровільно погодився співпрацювати з ворогом та обійняв посаду очільника т. зв. Маріупольських магістральних мереж днр", – розповіли в СБУ.

Крім того, спецслужба викрила й затримала ворожих агентів та канал незаконного збуту зброї у кількох інших регіонах України.

Так на Донеччині контррозвідники СБУ затримали ворожого агента, який збирав розвіддані щодо позицій артилерії та інших бойових підрозділів ЗСУ в районі Бахмута.

У Києві військова контррозвідка СБУ встановила місцеперебування і затримала бойовика терористичного угруповання "восток". Він брав активну участь у захопленні українських військових об'єктів у тимчасово окупованому Донецьку.

У Миколаївській області співробітники військової контррозвідки СБУ ліквідували канал збуту зброї та боєприпасів, викрадених поблизу лінії південного фронту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: