fbpx
Сьогодні
18:56 20 Чер 2022

Бен Стіллер розповів, що він робить в Україні

Сьогодні, у Міжнародний день біженців, голлівудський актор Бен Стіллер відвідав Київ і Київщину, що постраждала від російських окупантів під час невдалої спроби захопити столицю України.

Бен Стіллер приїхав до України в рамках гуманітарної місії ООН, адже він є послом доброї волі ООН. У понеділок, 20 червня, Бен Стіллер приїхав до селища Макарів, яке суттєво постраждало від російських загарбників, а потім побував у Києві.

Про те, що актор у столиці України, Мережа дізналася із публікації киянки, що побачила його біля ЦУМу і попросила про спільне фото.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ирина (@irynakot1)

На своїх сторінках у соціальних мережах Стіллер пояснив, чому він приїхав до України. Він записав відеозвернення. Актор пояснив, що приїхав до нас, щоб бути солідарними із людьми, які вимушені залишати свої домівки через війни та конфлікти по всьому світі.

«Привіт. Я Бен Стіллер, і я перебуваю в Україні, — повідомив він. — Зустрічаюся із людьми, які постраждали від війни і слухаю, як війна змінила їхні життя. Війна та насилля вбивають людей по всьому світу. Ніхто добровільно не обирає тікати зі своїх домівок. Шукати безпеки — це право, і воно має бути в кожної людини».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от UNHCR, the UN Refugee Agency (@refugees)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: