fbpx
Сьогодні
21:52 18 Чер 2022

Тайра записала перше відео після звільнення з полону

Українська медикиня та волонтер Юлія Паєвська (Тайра) записала перше відео після звільнення з полону.

Відео поділився журналіст Андрій Цаплієнко.

"Найкращий ексклюзив сьогоднішнього вечора. «Тайра» вже в безпечному місці і дякує президентові за все, що робилося для її звільнення. Мої джерела, які надали це відео, поки не повідомляють, де знаходиться Юлія Паєвська, проте гарантують, що вона в безпеці, жива, здорова, і, головне, вільна. Вітаю, Тайра. Вітаю всіх наших."Всі, хто знаходиться по той бік, всі будуть вдома, як я", – потужний і обнадійливий меседж від звільненої "Тайри" тим, хто ще залишається у російському полоні", – йдеться у повідомленні.

Раніше стало відомо, що українського парамедика Юлію Паєвську (Тайру), яку окупанти захопили в середині березня у Маріуполі, звільнили з полону.

Хто така "Тайра"

Юлія Паєвська – відомий український військовий парамедик, засновниця евакуаційно-медичного добровольчого підрозділу "Ангели Тайри".

З 2014 року була волонтером у зоні антитерористичної операції на Донбасі. У 2018 році приєдналася до Збройних сил України та очолювала евакуаційне відділення 61-го мобільного шпиталю в Маріуполі до 2020 року.

На момент повномасштабного вторгнення Росії була волонтером у Маріуполі. Потрапила до російського полону 16 березня 2022 року при спробі вийти з обложеного міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: