fbpx
Сьогодні
14:35 17 Чер 2022

Україна з 1 липня запроваджує візовий режим з рф, – Зеленський

English version here

Фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський повідомив, що з 1 липня 2022 року Україна запровадить візовий режим в'їзду для громадян рф.

Про це повідомив Зеленський у Telegram.

"Україна запроваджує візовий режим для громадян рф. І сьогодні (17 червня – ред.) Кабмін має ухвалити це важливе рішення – постанову "Про припинення дії угоди між урядом України і урядом російської федерації про безвізові поїздки громадян України і російської федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з російською федерацією".

Згідно із запланованим рішенням Кабміну, з 1 липня 2022 року Україна запровадить візовий режим в'їзду для громадян рф.

Президент додав, що це питання опрацювали для "протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету й територіальній цілісності України".

За словами джерел УП, якщо росіянин в Росії і захоче поїхати в Україну, то йде у візовий центр, якщо за кордоном, то йде в українське посольство або у візовий центр і отримує там візу на в'їзд.

Довідка

26 травня президент Володимир Зеленський підтримав петицію про запровадження в Україні візового режиму для громадян росії та доручив прем'єр-міністрові Денису Шмигалю опрацювати це питання.
Президент України Володимир Зеленський заявив, що має наразі достатні можливості, щоб довести до позитивного результату ідею про запровадження візового режиму з рф.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: