fbpx
Сьогодні
18:58 15 Чер 2022

Мера Києва Кличка нагородять престижною премією за мужність

Міський голова Києва, колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі Віталій Кличко буде ушанований нагородою Артура Еша за мужність на церемонії вручення премій ESPY (За високі досягнення в спорті – ред.) 2022 року.

Про це, як повідомило американське видання The Hill, заявили в вівторок організатори церемонії.

"Кличко отримає нагороду за мужність, яку він проявив під час нинішнього вторгнення росії в його рідну країну", – зауважується в публікації.

При цьому, відзначається і роль його брата, Володимира.

"Брати Клички надихнули інших чемпіонів-боксерів, таких як Олександр Усик, повернутися до рідної країни, щоби також приєднатися до батальйонів самооборони",- зазначається в повідомленні.

Сам же Віталій Кличко подякував організаторам за номінацію, підкресливши, що ця нагорода стане визнанням "мужності й непорушності всього українського народу" в його протистоянні російському агресору.

"Це – нагорода для кожного, хто захищає незалежність і свободу України", – підкреслив мер Києва.

Як повідомлялося, вручення премії ESPY за високі досягнення в спорті присуджується щороку провідним спортсменам і командам, а також за кращі досягнення впродовж року, що минає.

Нагороди вручаються за номінаціями в окремих видах спорту та їхніх категоріях, однак не обмежуються суто спортивними досягненнями.

Нинішня церемонія вручення премії ESPY відбудеться 20 липня й транслюватиметься світовими телеканалами.

Рубрика:
Київ Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: