fbpx
Сьогодні
10:56 12 Чер 2022

Резніков відреагував на дії посадовця Генштабу, що влаштував стрілянину в спальному районі Києва

Фото: УП

Міністр оборони Олексій Резніков наказав розпочати службове розслідування щодо посадовця Генштабу, який влаштував стрілянину в спальному районі Києва

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Facebook Резнікова.

"У п'ятницю у місті Києві стався епізод, на який мені хотілося негайно відреагувати не тільки як міністру і громадянину, що багато років виступає за легалізацію і належне впорядкування обігу зброї. А як батьку та дідусю…

Якщо у встановленому порядку підтвердяться факти, що внаслідок дій посадовця була загроза настання тяжких наслідків, а саме – ризик для життя та здоров'я дитини, буде зроблено все для справедливого покарання.

Коли людина на військовій посаді, маючи погони й одягнена у форму, застосовує свою зброю у спальному районі столиці – буде реакція", зазначено у повідомленні.

За словами Резнікова, той військовий – посадовець Генштабу, керівник одного з управлінь. На час розслідування його відсторонили.

Міністр створив спеціальну комісію на чолі з заступником Головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенантом Євгеном Мойсюком.

Наразі невідомо, в чому саме полягав інцидент і коли він стався.

У соцмережах пишуть, що посадовець Генштабу погрожував охоронцям та відвідувачам житлового комплексу в центрі Києві після того, як потрапили там у ДТП.

Уточнюють, що він вистрілив і ледве не попав у дітей, які гуляли біля під'їзду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: