fbpx
Сьогодні
10:01 10 Чер 2022

В Одеській області підрозділи ЗСУ освоюють нові види озброєння

Фото: Joint Forces Task Force

Обстрілів Одещини з боку загарбників упродовж доби не було, але гриміли вибухи – воїни ЗСУ вдень і вночі відпрацьовують бойові завдання та нормативи з використання нових видів озброєння, в тому числі передані Україні країнами-партнерами.

Про це повідомляє речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у Телеграмі.

"На Одещині в ніч проти 10 червня не було ворожих обстрілів. Але гриміли вибухи, пов'язані з виконанням бойових завдань підрозділами сил оборони півдня України. Воїни шліфують ратну майстерність, а також освоюють нові види озброєння, в тому числі передані Україні західними країнами, якими будуть невдовзі звільняти від загарбників нашу землю", – зазначив Братчук.

За його словами, зберігається загроза ракетної атаки з моря, ретельно відстежують військові також ситуацію на Дунайському напрямку, звідки вже намагались прорватися ворожі ДРГ через гирло Дунаю.

Братчук додав, що водночас воїни оперативного командування «Південь» завдавали протягом доби ракетно-артилерійських та авіаударів по ворогу. Зокрема, знищено 33 окупантів, реактивну систему залпового вогню "Град", кілька одиниць броньованої техніки, п'ять складів боєприпасів і пально-мастильних матеріалів. Решта втрат ворога уточнюється.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: