fbpx
Сьогодні
09:10 08 Чер 2022

Росія використовуватиме окупацію Херсонщини як доказ покращення життя українців, - розвідка Британії

English version here

Росія швидше за все стверджуватиме про окупацію Херсона як про свідчення покращення управління і рівня життя українського народу

Про це інформує Рубрика, посилаючись на огляд Міноборони Британії.

Як зазначають британці, російська армія продовжує атакувати у Сєвєродонецьку з трьох напрямків.

У розвідці наголосили, що українська оборона тримається і малоймовірно, що за останні 24 години якась зі сторін досягла значних успіхів.

"У той час як росія зосереджує свій наступ на центральному секторі Донбасу, вона залишається в обороні на своїх флангах", повідомили в огляді.

Також, у британській розвідці відзначили, що нещодавно українські війська досягли певних успіхів у контратаці на південно-західній Херсонщині. А також відновили плацдарм на східному березі річки Інгулець.

"Оскільки фронт окупованої зони простягається на понад 500 км, росія та Україна стикаються зі схожими проблемами у підтримці лінії оборони і одночасно у вивільненні боєздатних підрозділів для наступальних дій", наголошують в огляді.

"В окупованій Херсонській області росія примусово узгоджує свою адміністрацію з адміністрацією Російської Федерації. Вводячи російський рубль як законний платіжний засіб і наймаючи російських вчителів для впровадження російської програми та мови в школах.

Росія, швидше за все, стверджуватиме про окупацію Херсона як свідчення покращення управління та рівня життя українського народу", вважають у британській розвідці.

Як повідомляла Рубрика, за даними британської розвідки, протягом травня росія була досягла успіхів на попаснянському напрямку, але зараз її просування у цьому районі застопорилося.

Як раніше писала Рубрика, за даними розвідки Британії, ракетна атака на Київ , ймовірно, була спробою зірвати постачання західної військової техніки.

Нагадаємо, що напередодні міністерство оборони Британії повідомило про надання Україні реактивних систем залпового вогню M270, які можуть вражати цілі на відстані до 80 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: