fbpx
Сьогодні
16:57 04 Чер 2022

Путіна можуть таємно вбити за наказом російських генералів, — британські ЗМІ

Російського диктатора Володимира Путіна можуть таємно вбити під час державного перевороту, замаскувавши це під «серцевий напад».

Так вважає доктор воєнних досліджень Королівського коледжу Лондона, Роберт Торнтон, пише НВ з посиланням на британський таблоїд The Sun.

Провідний експерт із безпеки вважає, що російського диктатора Володимира Путіна можуть вбити під час державного перевороту, оскільки російським генералам розлючені через його катастрофічну поведінку у війні в Україні

Диктатора можуть вбити російські служби безпеки маскуючи це під «серцевий напад», адже у нього слабке здоров'я, пише

Торнтон припускає, що після смерті Путіна, його може замінити ще більш жорсткий диктатор, який міг би знову відправити війська на північ України, щоб «взяти Київ за три дні».

Це пов'язано з тим, що російські військові генерали втрачають терпіння до свого лідера і хочуть, щоб він пішов.

«ФСБ вважає, що Путіна потрібно усунути, тому що він став м'яким до України», — сказав експерт, додавши що «він відійшов від Києва і зараз зосередився на Донбасі».

Експерт зазначив що усунути Путіна може російська військова розвідка, якщо на Донбасі окупанти втратять свої позиції.

Він сказав, що невелика група старших офіцерів безпеки може звернутися до Путіна з ультиматумом залишити посаду або бути вбитим.

Зараз Росія втратила приблизно 30 тисяч солдатів, бачила тисячі знищених танків і літаків і навіть втратила свій чорноморський флагман «Москву».

Приблизно через 100 днів після цього конфлікту Росія все ще не досягла жодної зі своїх основних військових цілей.

Також Торнтон вважає що моральний стан російських солдат Обов'язково почне падати ще більше.

Але науковець з оборони попередив, що державний переворот в Росії призведе до гіршого результату для України та Заходу, адже Путіна може замінити більш жорсткий диктатор.

За його словами, Путіна може замінити генерал Валерій Герасимов, який очолює російську армію, або ультранаціоналіст Олександр Бортников, який очолює ФСБ.

«У будь-якому випадку, Путін не пробуде довго. Або він помре природньо, або його усунуть за допомогою перевороту», — підсумував експерт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: