fbpx
Сьогодні
08:58 02 Чер 2022

У окупованому Мелітополі з російських сім-карток неможливо зателефонувати на українські номери

Фото: РІА Мелітополь

Мешканці Мелітополя,що придбали сім-карти російського оператора, можуть дзвонити тільки по місту

Про це інформує РІА Мелітополь.

Як зазначили у виданні, на номери українських операторів дзвінки не проходять.

"У тимчасово окупованому Мелітополі життя містян перетворилося на щоденний пошук того, хто встиг купити сім-карту незрозумілого російського оператора.

Телефонувати за допомогою цього оператора містяни не можуть на Київстар, Водафон та номери інших українських операторів", повідомили у РІА Мелітополь.

"Ми з цими картками можемо зателефонувати лише одне одному містом. Більше того, швидкість інтернету цього провайдера така низька, що доводиться виходити в центр міста на проспект Б. Хмельницького або 50-річчя Перемоги та шукати точку, де цей інтернет ловить. У приватному секторі передзвонити з цією карткою в WhatsApp, телеграм, вайбер не виходить.

Я виїхав у центр міста, дістав телефон – і до мене одразу почали підбігати люди й просити дати можливість передзвонити рідним. Люди просто без зв'язку залишились", наголосив Ігор, один із жителів міста.

Він повідомив, що батько Ігоря – пенсіонер, він вистояв довгу чергу та купив на свій паспорт 5 сім-карт по 75 грн та роздав дітям та онукам.

Тепер картки продають уже по 200 грн і вище.

Нагадаємо, що агресори відключили зв'язок на захопленій частині Херсонської та Запорізької областей. Купити російську сім-карту можна лише за паспортом.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: