fbpx
Сьогодні
16:56 01 Чер 2022

Українські захисники з артилерії розбили механізовану колону росіян

Сили оборони України з артилерії завдали втрат окупаційним військам Росії.

Відео артилерійського удару опублікував Генеральний штаб ЗСУ у Фейсбуці.

На кадрах зафіксована бойова робота артилеристів Сухопутні військ Збройних Сил України.

На відео показано процес ураження колони російської бойової техніки, яка рухалася польовою дорогою вздовж лісосмуги. Колона складалася з бойових машин піхоти БМП та основних бойових танків Т-72.

Після нанесення вогневого ураження по російській механізованій колонні, по меншій мірі було знищено декілька танків Т-72 і 2 БМП противника.

Виявлення пересування російської бронетехніки, корегування вогню та фіксування результатів артилерійського удару, судячи з відео, здійснювалося за допомогою безпілотників.

зсу

Також нещодавно, українські артилеристи показали, як реактивні системи наносять вогневе ураження по позиціям російських загарбників на Донеччині.

По позиціям супротивника працював підрозділ реактивної артилерії 81-ї бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Удар наносили реактивні системи залпового вогню (РСЗВ) БМ-21 «Град» калібру 122 мм. Пускові установки РСЗВ «Град» зайняли позиції та здійснили пуски реактивних снарядів по визначеним координатам.

На відео з безпілотника, після артилерійського удару, була зафіксована палаюча бронетехніка військових Росії, яка розмістилася у лісистій місцевості.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: