fbpx
Сьогодні
08:27 31 Тра 2022

Анексія Маріуполя російськими загарбниками перейшла в активну стадію, – радник мера

У Маріуполі російські агресори розпочали процедуру прийому документів для отримання російських паспортів

Про це пише радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Телеграм.

Як повідомив радник мера міста, для того, щоб отримати російський паспорт маріупольці мають спочатку взяти довідку про реєстрацію в Донецьку.

Андрющенко додав, що після цього треба подати документи на паспорт в м. Новоазовськ в так звану міграціонну службу так званої днр.

Зі слів радника мера Маріуполя, враховуючи стан сполучення з Донецьком це трохи проблематично. Поки.

"Але можемо констатувати, що анексія Маріуполя росією перейшла в наступну стадію реалізації. Активну", наголосив Андрющенко.

Як повідомляла Рубрика, у Маріуполі та на тимчасово захоплених територіях Донеччини загарбники почали видавати населенню паспорти рф.

Довідка

Як писала Рубрика, президент рф володимир путін підписав указ, згідно з яким росія даватиме громадянство жителям тимчасово окупованих територій Запорізької та Херсонської областей України за спрощеною процедурою.

Агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйновано обстрілами російських загарбників, загинули щонайменше 22 тисячі людей.

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Місто на порозі екологічної та інфекційної катастрофи. У захопленому місті залишаються понад 100 тисяч жителів.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: