fbpx
Сьогодні
14:58 27 Тра 2022

росіяни заявили, що переговори з Україною "можливо, не завершено"

Голова комітету Держдуми з міжнародних справ та учасник російської делегації на переговорах з Україною Леонід Слуцький заявив, що переговори з Києвом перебувають "на низькому профілі", але не припинені.

Про це повідомляє ТАСС.

"З переговорами є певні питання, вони певний час перебувають, скажімо так, на низькому профілі… Цей формат, можливо, не завершено. Але я говорю максимально акуратно", – сказав він.

За словами Слуцького, спочатку пропозиції РФ зустрічали підтримку з боку української сторони, але потім Київ "відкочував назад".

Слуцький також заявив, що "денацифікацію" в Україні не можна відмотати назад, а "військові злочинці", як він називає захисників України, мають отримати вироки, "щоб неонацизм не підняв голову".

Леоніда Слуцького 27 травня обрали новим головою Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) замість покійного Володимира Жириновського.

Водночас, речник президента Росії Дмитро Пєсков у черговий раз поклав відповідальність за відсутність домовленостей щодо досягнення миру на Київ та вдав, що не розуміє, чого хоче керівництво України.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: