fbpx
Сьогодні
10:00 27 Тра 2022

Електросамокати Bolt з'явилися у Вінниці та Чернівцях

У травні 2022 року компанія Bolt запустила прокат електросамокатів через мобільний додаток у двох нових українських містах — Чернівцях і Вінниці.

Компанія Bolt — надійний партнер українських міст, який інтегрує свої послуги в міський простір, роблячи його комфортнішим, екологічнішим і доступнішим. Bolt не лишається осторонь і робить прокат електросамокатів доступним для якнайширшого кола користувачів. 

Щоб скористатися послугою у Чернівцях або Вінниці, потрібно завантажити додаток Bolt в App Store або Google Play, а далі зробити кілька простих кроків:

  • знайти найближчий вільний самокат через додаток;
  • розблокувати самокат за допомогою додатка;
  • здійснити поїздку, дотримуючись правил безпеки і дорожнього руху;
  • після завершення поїздки припаркувати самокат так, щоб він не заважав пішоходам.

Електросамокати — вдала альтернатива для швидкого переміщення на короткі відстані. Це екологічний і ощадливий транспортний засіб, що не потребує значних фізичних зусиль. Він зручний і для прогулянок, і для поїздок у справах чи на роботу. Електросамокати не шкодять довкіллю та не створюють заторів на дорогах. Якщо дотримуватися правил користування, електросамокат — максимально безпечний і надійний транспорт для якнайширшого кола користувачів. 

«Електросамокати — сучасний транспорт, який уже полюбився багатьом українцям через зручність, доступність і екологічність. Однак не всі можуть дозволити собі придбати електросамокат, саме тому нині дуже актуальний прокат через додаток Bolt. Наша послуга корисна і для містян, і для міста: ми допомагаємо людям бути мобільними, розвантажуємо вулиці та зменшуємо кількість шкідливих викидів у повітря», — зазначає керівник напряму з розвитку шерінґових сервісів компанії Bolt в Україні Антон Мілка.

На пересування електросамокатом діє обмеження швидкості до 20 км / год. Перед першою поїздкою користувач має обов'язково пройти інструктаж із безпечної експлуатації самоката. Встановивши режим новачка, можна самостійно обмежити швидкість пересування до 15 км / год. У додатку Bolt також позначено міські зони, де заборонено їздити електросамокатом.

Прокат електросамокатів Bolt буде доступний за зниженими тарифами: від 5 грн за розблокування та 1,5 грн за кожну хвилину користування транспортним засобом. 

Кожна поїздка з Bolt застрахована. Страховка діє з моменту розблокування і до моменту блокування самоката. Вона поширюється також на третіх осіб, які можуть постраждати внаслідок дій користувачів електросамоката.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: