fbpx
Сьогодні
13:41 26 Тра 2022

Це не територіальні поступки, це ситуація де-факто: У Кремлі заявили, що Київ повинен прийняти окупацію територій

Москва чекає від Києва прийняття своїх вимог, включаючи також зазіхання росії на захоплені території

Про це заявив речник президента росії Дмитро Пєсков в ефірі радіо "Маяк".

"Москва чекає від Києва прийняття вимог Москви та усвідомлення ситуації де-факто – реальної ситуації, яка існує", зазначив речник президента росії.

Журналісти поставили йому запитання, чи це стосується, зокрема, "територіальних поступок".

На що Пєсков відповів: "Це не територіальні поступки, Києву потрібно визнати ситуацію де-факто і просто тверезо оцінити".

Нагадаємо, що влада України та її партнери заявляли, що не визнають окупації частини України та не підуть на територіальні поступки росії навіть заради припинення війни.

Як раніше писала Рубрика, 25 травня путін підписав указ про спрощену процедуру видачі російських паспортів жителям окупованих територій України.

Як повідомляла Рубрика, у Маріуполі та на тимчасово захоплених територіях Донеччини загарбники почали видавати населенню паспорти рф.

"Топновина про паспорти росії для Херсона і Запоріжжя не буде повною, якщо не додати, що саме сьогодні так звана "днр" дала старт для Маріуполя та наново окупованих територій Донецької області по отриманню російських паспортів без отримання паспорта так званої "днр". Фактична анексія, зокрема Маріуполя, почалась", – написав Андрющенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: