fbpx
Сьогодні
12:57 26 Тра 2022

На Харківщині правоохоронці конфіскували у приватного підприємства 700 кг тротилу: передадуть ЗСУ

700 кілограмів тротилу, який конфіскували у приватного підприємства, що на Харківщині, правоохоронці передадуть на потреби Збройних сил України

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань у Телеграм, пише Рубрика.

Як зазначили у ДБР, правоохоронці виявили тротил під час розслідування незаконного продажу цієї вибухової речовини посадовцями одного з державних підприємств приватній компанії.

Правохоронці з'ясували, що компанія-покупець не мала ліцензії на право виготовлення, зберігання, транспортування, придбання, продажу зброї, боєприпасів та вибухових речовин.

Як повідомили у ДБР, наразі триває слідство.

Фігурантам інкримінують незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також бездіяльність військової влади. За це загрожує до 7 років позбавлення волі.

Довідка

З початку агресії росії українській армії вже неодноразово передавали майно, яке фігурує у розслідуваннях правоохоронців.

Зазначимо, що за перший місяць активної війни Держмитслужба передала на потреби ЗСУ конфісковані товари та транспорт загальною вартістю майже 200 мільйонів гривень.

Передають армії і гроші. Зокрема, 16 березня ДБР передало на потреби армії мільйон доларів, які вилучили при спробі вивезення за кордон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: