fbpx
Сьогодні
22:56 23 Тра 2022

ЗСУ на сході відбили 16 атак, знищили 38 одиниць ворожої техніки

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Донецькому і Луганському напрямках у понеділок бійці угруповання Об'єднаних сил відбили 16 атак і знищили 38 одиниць техніки окупантів.

Про це повідомляють угруповання Об'єднаних сил і оперативно-тактичне угруповання "Схід".

Українські захисники відбили 16 атак ворога, ще на одній локації тривають бої.

За добу, що минає, військовослужбовці угруповання Об'єднаних сил знищили: 8 танків; 22 одиниці бойової броньованої техніки; 1 ворожий автомобіль.

Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили один безпілотний літальний апарат типу "Гранат" і шість БпЛА типу "Орлан-10".

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у понеділок російські війська здійснили 1 атаку. Втрати ворога складають: особового складу – 30, танків – 1, БМП – 2, БПЛА – 2.

Окупанти за день обстріляли 38 населених пунктів в Донецькій та Луганській областях, зруйнували і пошкодили 62 цивільні об'єкти, з них: 53 житлові будинки, сільгосппідприємство, дитячий садок, відділення банку, аптеку та адмінбудівлю національної поліції. В результаті цих обстрілів загинуло щонайменше 7 цивільних осіб, ще 6 отримали поранення і травми різного ступеню важкості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: