fbpx
Сьогодні
13:58 23 Тра 2022

В "Євросолідарності" прокоментували свідчення Медведчука проти Порошенка

У партії Петра Порошенка вважають, що свідченнями проти п'ятого президента України кум Путіна Віктор Медведчук "виторговує" собі уникнення відповідальності за антиукраїнську діяльність.

Про це йдеться у заяві політичної партії "Європейська солідарність"

"Всі "заяви" Медведчука на адресу Петра Порошенка – це очевидна інформаційна диверсія в інтересах-країни агресора, бо порушення внутрішньополітичної єдності сьогодні працюватиме не на українські інтереси.

Медведчук, який рятує свою шкуру від відповідальності за свою антиукраїнську діяльність, готовий "заявляти" будь-що про будь-кого. Це далеко не перші "сенсаційні" покази проти Порошенка, їх вже давали Портнов, Деркач, Онищенко, Жванія, Кузьмін та інші російські агенти.

Немає жодних сумнівів, що слова про Порошенка Медведчуку написали замовники, тому й читав він їх з суфлера. "Оплатою" за ці "свідчення" було переведення в кращі умови перебування та обіцянки обміну", – йдеться у повідомленні.

У "ЄС" заявили, в умовах війни Служба безпеки України монтує яскраві політично мотивовані ролики з "псевдосвідченнями" Медведчука замість розслідувати справи про "очевидну колаборацію з ворогом деяких генералів СБУ та депутатів Верховної Ради".

"ЄС" також звинуватила голову СБУ Івана Баканова у "шкідницьких діях".

У політсилі наполягають, що публічна дискусія між владою та опозицією "повернутися на порядок денний може не раніше, ніж завершиться війна". А наразі ж потрібно спільно працювати на перемогу.

При чому у Порошенка запевняють, що мають відповіді на всі питання. Водночас, мовляв, у влади "точно немає відповідей на питання, які є в суспільства".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: