fbpx
Сьогодні
12:28 23 Тра 2022

російські війська за добу обстріляли 49 населених пунктів у зоні ООС

Фото: GETTY IMAGES

Армія російської федерації за минулу добу обстріляла 49 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях, загинули 9 людей.

Про це пресслужба Угруповання Об'єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

За добу 22 травня російські війська обстріляли 49 населених пунктів.

Під обстрілами загинули 9 людей, поранені щонайменше 11 мирних жителів – в Авдіївці, Великій Новосілці, Лимані, Клиновому, Краснопіллі, Новомихайлівці.

Через інтенсивні бойові дії й ускладнення сполучення неможливо оперативно отримувати інформацію щодо жертв у Лисичанську, Сєвєродонецьку та у навколишніх населених пунктах.

З районів ведення бойових дій на Луганщині та Донеччині за добу рятувальники евакуювали 1092 людини. Сьогодні о 16:30 з Покровська очікується відправлення евакуаційного потяга до Львова №234/233.

За добу ворог повністю зруйнував та пошкодив 138 багатоповерхових і приватних будинків та щонайменше 17 інших об'єктів, серед яких школа, гуртожиток професійного ліцею, санаторій, будівлі харчового підприємства, два ангари фермерського господарства, сільськогосподарська техніка, магазин, торговельні павільйони ринку, приміщення суду, газопроводи, гаражі, приватні автомобілі і техніка рятувальних служб.

Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій, що входять до складу Угруповання Об'єднаних сил, ліквідували дві великі пожежі – в ангарах товариства з обмеженою відповідальністю «Бахмутський розсадник» і в будівлі школи в Авдіївці. Повноцінній роботі рятувальників заважають інтенсивні обстріли.

Піротехніки знешкодили кілька вибухонебезпечних предметів у Покровському та Краматорському районах.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: