fbpx
Сьогодні
10:58 23 Тра 2022

російська армія зараз кинула всі сили на те, щоб захопити Луганщину, - Гайдай

Фото: Телеграм/ Гайдай

На Луганщині наразі тяжка ситуація, тому що російська армія кинула всі сили на те, щоб захопити область.

Про це повідомив керівник Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму відеозверненні у Телеграмі.

"Тяжка ситуація в нас, тому що російська армія зараз кинула всі сили на те, щоб захопити Луганську область. В них є величезна мета та великий план стратегічний – це вийти на адміністративні кордони Луганської області. Але, навіть, якщо б вони захопили Сєвєродонецьк, чи перерізали трасу Лисичанськ – Бахмут, то це вони б вже передавали, як велика перемога", – сказав очільник області.

Він нагадав, що завтра, 24 травня, вже буде три місяці від повномасштабного вторгнення росії в Україну, тож три місяці російські загарбники не можуть пройти достатньо малу територію Луганської області.

Вони зараз перейшли до улюбленої своєї тактики – просто знищують все – наразі такому тотальному знищенню піддається Сєвєродонецьк. За словами Гайдая, така ж важка ситуація вже три місяці і на інших напрямках – ворог намагається прорвати лінію оборони.

Він також зазначив, що проти української Луганщини воюють її зрадники – бойовики терористичної організації "лнр", які добре знають місцевість. Вони знають всі дороги і мости і розуміють, що до Сєвєродонецька залишився лише один шлях. Ця дорога вже постійно прострілюється, що ускладнює евакуацію та завезення гуманітарних вантажів, наголосив очільник області.

"Звільнити одне село або одне місто, але покласти там армію – це так само не вихід", – підкреслив Гайдай, додавши, що поки Луганщина стримує ворожу навалу, українське військо готується до масштабного контрнаступу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: