fbpx
Сьогодні
16:09 23 Тра 2022

Байден написав профайл Зеленському

English version here

Фото: Рубрика

Президент США Джо Байден написав короткий профайл Президенту України Володимиру Зеленському, який за версією журналу Time ввійшов до сотні найвпливовіших людей світу 2022 року.

Про це йдеться на сайті Time.

«У Президенті Зеленському народ України має лідера, гідного їхньої хоробрості та стійкості, оскільки громадяни всієї країни — власники магазинів і солдати, кравці та водії вантажівок — борються за свої домівки та свою свободу. Кожного разу, коли ми розмовляємо, я чую в голосі президента Зеленського невблаганну рішучість людини, яка глибоко вірить у свій обов'язок перед своїм народом і щодня виконує урочисту відповідальність вести свою націю у цю темну й важку годину.

Народи вільного світу, натхненні прикладом президента Зеленського, є більш згуртованими, рішучими та цілеспрямованими, ніж будь-коли в найближчій історії. За підтримки США та наших союзників і партнерів він залишив свій слід в історії та довів світові, що Україна протримається довго, а її народ зрештою реалізує демократичне майбутнє, якого вони давно бажали», – йдеться у профайлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: