fbpx
Сьогодні
11:22 22 Тра 2022

У британській розвідці повідомили про перекидання росією під Сєвєродонецьк своєї єдиної групи з "Термінаторами"

English version here

Для підтримки наступу під Сєвєродонецьком росія задіяла свою єдину групу, яка має на озброєнні бойові машини підтримки танків "Термінатор"

Про це інформує Рубрика, посилаючись на огляд британської розвідки, який публікує Міноборони Британії.

У британській розвідці зазначили, що присутність цієї групи під Сєвєродонецькому може свідчити про залучення там центральної групи військ. Адже, тільки у них є ці машини.

Розвідники повідомили, що раніше ця група зазнала значних втрат, намагаючись вийти до східних околиць Києва під час першої фази повномасштабної війни.

Зазначимо, що БМПТ "Термінатор" розробили спеціально для того, щоб прикривати танки, після досвіду афганської і чеченських війн.

"Сєвєродонецький напрямок залишається одним з найближчих тактичних пріоритетів для РФ. Проте із максимум десятьма "Термінаторами", які там задіяні, їхнє застосування навряд чи суттєво вплине на хід кампанії", підкреслила британська розвідка.

Як повідомляла Рубрика, у попередньому огляді повідомляли, що росія має проблеми через нестачу безпілотників – внаслідок втрати апаратів на полі бою та через західні санкції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: