fbpx
Сьогодні
12:55 22 Тра 2022

Москва продовжує через західних "експертів" переконувати, що Україна повинна піти на поступки

Фото: Центр протидії дезінформації

Кремль продовжує через західних "експертів" просувати наратив про те, що Україна має йти на поступки і домовлятися з росією

Як передає Рубрика, про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО у Телеграмі.

"Цього тижня росія через лояльних західних експертів просувала наратив про те, що світу та Україні треба йти на поступки та домовлятися з росією", написано в повідомленні.

Як зазначається, The National Interest опублікував матеріал ветерана розвідки США Пола Пілара, в якому він заявляє, що "приниження" росії санкціями та усунення путіна від влади "зашкодить усьому світу".

Про велич росії цього тижня знову говорив і сербський політолог Джордже Вукадіновіч, інтерв'ю з яким тиражували кремлівські медіа за кордоном. Вукадіновіч стверджує, що НАТО "має понести відповідальність за війну" в Україні.

У матеріалі Politico вчені Патрік Портман, Джастін Логан та Бенджамін Фрідман висловили думку, що Україні треба повертатися до "перемовин з росією", бо Захід дає Україні "хибну надію на перемогу" у цій війні, приховуючи те, що не може довго допомагати грошима та зброєю.

"Всі ці заяви маніпулятивні. Через так званих іноземних експертів росія намагається нав'язати світу необхідну їй точку зору", наголошують у Центрі протидії дезінформації.

Як повідомляв Укрінформ, російська пропаганда поширює фейк, що іноземні компанії продовжують бізнес у росії та шукають шляхи для обходу обмежень, щоб торгувати з російською федерацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: