fbpx
Сьогодні
14:48 21 Тра 2022

Зеленський змінив голову Київської обласної адміністрації

Президент Володимир Зеленський звільнив Олександра Павлюка з посади голови Київської обласної державної адміністрації та призначив Олексія Кулебу

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресслужбу ОПУ, заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в Telegram.

Як зазначають у офісі Президента, Зеленський підписав указ № 353/2022 про призначення Олексія Кулеби головою Київської обласної державної адміністрації.

Іншим указом, № 352/2022, Глава держави звільнив із цієї посади Олександра Павлюка.

Очолюючи Київську ОДА, Олександр Павлюк зміг посилити взаємодію між військовими, виконавчою владою та органами місцевого самоврядування в регіоні.

З використанням військового досвіду роботи в складних умовах протистояння ворогу навколо Києва були створені нові потужні оборонні лінії.

Саме під час головування Олександра Павлюка Київська область була повністю звільнена від російських окупантів, наголосили у ОПУ.

Мотиви ж звільнення та повернення на цю посаду Кулеби, який очолював область з лютого по середину березня 2022 року, не вказані.

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко водночас повідомляє, що тепер Павлюк повернеться до військових справ.

"Його досвід та знання мають працювати саме там, де це найбільше необхідно на військових напрямках.

А Київщиною займатиметься Олексій Кулеба, який до цього очолював гуманітарний штаб. Тепер він голова Київської обласної державної адміністрації – начальник Київської обласної військової адміністрації", повідомив Тимошенко.

Нагадаємо, що на засіданні 20 травня Кабінет міністрів погодив звільнення Павлюка та призначення Олексія Кулеби головою Київської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: