fbpx
Сьогодні
11:55 20 Тра 2022

Сьогодні почалася реєстрація абітурієнтів для участі мультитесті, який замінює ЗНО

Сьогодні, 20 травня, розпочинається реєстрація абітурієнтів для участі в Національному мультипредметному тесті, який в цьогоріч замінює ЗНО.

Про це у Телеграмі нагадав міністр освіти і науки Сергій Шкарлет і пояснив, як підтвердити участь у НМТ.

"До 7 червня (включно) триватиме етап підтвердження участі в основній сесії НМТ, який буде здійснюватися через інформаційну сторінку: з 20 травня до 7 червня; з 21 червня до 7 липня. Ті випускники, які з 20 травня до 7 червня 2022 року не матимуть змоги підтвердити своєї участі в НМТ, не зможуть взяти участь в основній сесії тестування", – написав Шкарлет.

Він зазначив, що тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року для учасника з'явиться можливість завантажити запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

Міністр закликав якнайуважніше поставитися до вибору населеного пункту, адже ця інформація дозволить Українському центру оцінювання якості освіти сформувати мережу тимчасових екзаменаційних центрів.

Довідка

Міністр освіти і науки України звернувся до очільників МОН країн Європейського Союзу, Великої Британії, Ірландії із проханням організувати мультипредметний тест для українських випускників, які перебувають на територіях цих держав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: