fbpx
Сьогодні
18:11 18 Тра 2022

росіяни готові запустити 24 крилаті ракети з акваторії Чорного моря, – Мотузяник

Зберігається загроза російських ракетних ударів по території України: у готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебувають три носії крилатих ракет із сумарним залпом до 24 ракет.

Про це повідомив Олексадр Мотузяник – речник Міністерства оборони України, передає Укрінформ.

"Зберігається загроза завдання ворогом ракетних ударів по військових та цивільних об'єктах на території України з акваторії Чорного моря та з території республіки білорусь", – сказав Мотузяник.

Речник Міністерства оборони України акцентував увагу на активності чорноморського флоту.

"Кораблі чорноморського флоту росії в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують вести розвідку та надають вогневу підтримку своїм підрозділам на приморському напрямку. У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебувають три носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр" із сумарним залпом до 24 ракет", – зазначив Мотузяник.

Проте, за його словами, Збройні сили України готові давати відсіч ворогу.

Так, за попередню добу підрозділи протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗСУ збили 10 безпілотних літальних апаратів оперативно-тактичного рівня, а зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил знищили один БпЛА та чотири крилаті ракети.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: