fbpx
Сьогодні
21:31 17 Тра 2022

У кремлі заявили, що росія не допустить розв'язання Третьої світової війни

Заступник голови ради безпеки росії Дмитро Медведєв заявив, що рф не допустить розв'язання Третьої світової війни.

Про це Медведєв заявив у Telegram після відвідування ядерного центру в Сарові.

"Історія ядерного центру у Сарові назавжди пов'язана з іменами тих, хто створив ядерний щит нашої країни. Арсенал сучасних, надійних, ефективних озброєнь і сьогодні охолоджує амбіції тих, хто своїми та чужими руками готовий розв'язати Третю світову. Ми такої ситуації не допустимо. Але змушені постійно нагадувати, що у разі нападу на нашу країну здатні дати негайну та надпотужну відповідь. Відбити будь-яку агресію, що загрожує нашій державі", – зазначив він.

На опублікованому відео Медведєв заявив про необхідність прискорити в рф розвиток прикладної науки, націленої на конкретні результати, у найкоротшій перспективі.

"Коли тут перебуваєш, весь час думаєш про фундаментальні дослідження і про те, наскільки навіть самі вчені часом не можуть уявити собі, яким буде застосування їхніх відкриттів у найкоротшій перспективі… Багато чого з того, чим зараз займаються в Сарові, чим займаються в інших наших наукових центрах, може статися, що стане дуже актуальним і в практичному житті у найкоротшій перспективі", – сказав він.

Довідка

12 травня Медведєв заявив, що накачування країнами НАТО України зброєю підвищують можливість переходу в повноцінну ядерну війну.

Раніше Медведєв говорив, що росія може застосувати ядерну зброю у чотирьох випадках, один з яких – акт агресії проти росії чи її союзників, у результаті якого під загрозою було би існування країни.

Пізніше Медведєв заявив, що санкції проти росії можуть бути розцінені як акт агресії західних країн.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: