fbpx
Сьогодні
13:16 17 Тра 2022

У Кремлі заговорили про мир після війни, де "голос росії чутимуть"

У путіна висловили "пророцтво", що нинішня "криза" закінчиться миром, де "голос Росії чутимуть, і де їй буде комфортно існувати"

Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, якого цитує російський "Інтерфакс".

"Будь-яка війна закінчується миром, і цей мир буде таким, де наш голос чутимуть. Де нам буде комфортно, безпечно, і де ми впевнено стоятимемо на своїх ногах", зазначив Пєсков.

Прессекретар путіна також охарактеризував ситуацію, в якій опинилася росія (з розв'язаною проти України повномасштабною війною -ред.) як "ідеальний шторм і момент істини".

Пєсков висловив упевненість, що політика глави держави в цих умовах користується підтримкою населення.

Як повідомляла Рубрика, раніше Пєсков заявляв, що західна зброя та розвіддані не завадять росії перемогти у "спецоперації".

"Нашим військовим добре відомо, що США, Велика Британія, НАТО в цілому на постійній основі передають розвіддані, інші параметри українським ЗС.

У поєднанні з потоками озброєння, які ці ж країни та альянс спрямовують в Україну, це всі дії, які не сприяють швидкому завершенню "спецоперації".

Але не здатні завадити досягненню поставленої мети під час "спеціальної воєнної операції", зазначив Пєсков.

Як повідомляла Рубрика, Палата представників США схвалила законопроєкт про ленд-ліз, який дозволить більш ефективно надсилати зброю, боєприпаси та обладнання в Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: