fbpx
Сьогодні
10:46 17 Тра 2022

У британській розвідці пояснили невибірковість масованих артобстрілів з боку росії

Фото: Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Найближчими тижнями росія, швидше за все, продовжить масовані артилерійські удари, намагаючись активізувати наступ на Донбасі

Про це інформує Рубрика, посилаючись на зведення британської розвідки.

"Росія, ймовірно, вдається до дедалі більшого використання невибіркових артилерійських обстрілів через обмежені можливості виявлення цілей", зазначили у відомстві.

Розвідка Британії вважає, що також росія не бажає ризикувати регулярними польотами бойових літаків за межі своїх ліній фронту.

Зазначають, що на Чернігівщині на північ від Києва близько 3500 будівель було зруйновано або пошкоджено під час наступу росії на українську столицю, при цьому 80% збитків завдано житловим будинкам.

"Масштаб цієї шкоди свідчить про готовність росії використовувати артилерію проти населених пунктів із мінімальним урахуванням дискримінації чи пропорційності", наголошують у повідомленні.

Як повідомляла Рубрика, раніше британська розвідка повідомляла, що наступ росії на Донбасі втратив темп і не зможе відновитися щонайменше протягом місяця, а системні проблеми продовжують наростати.

Як писала Рубрика, британська розвідка заявила, що встановлення проросійського режиму на Херсонщині підкреслює провал цілей рф

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: