fbpx
Сьогодні
10:20 17 Тра 2022

На Луганщині через обстріли загарбників зі світлом залишився лише один населений пункт із 42 підконтрольних, - Гайдай

Фото: Ілюстраційне

818 трансформаторних підстанцій зруйновано або відключено на Луганщині, зі світлом тільки один населений пункт із 42 підконтрольних

Про це повідомляє Східний Варіант із посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая.

"Дещо стабільна, якщо можна так казати, ситуація із газопостачанням.

Після того, як росіяни влучили у магістральний газопровід поблизу Сєвєродонецька, який відремонтувати вкрай складно, із блакитним паливом залишилися лише близько 21 тисячі споживачів із п'яти населених пунктів.

У двох з них газ є лише в деяких районах. Водопостачання, нехай із перервами, протягом тривалого періоду залишалося в Сєвєродонецьку, допоки було світло.

Більше тижня вода відсутня і там, як і по всій області. 24 тонни води розвезли рятувальники лише 16 травня. Люди тримаються", поінформував начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Відносно електропостачання Сергій Гайдай зазначив, що світло є частково тільки в одному населеному пункті із 42.

Тобто 41 місто та село знеструмлені повністю. Без електроенергії перебувають 117 510 абонентів. Зруйновано або відключено 818 трансформаторних підстанцій.

Як повідомляла Рубрика, на світанку російські війська вдарили ракетами по місту Охтирка у Сумській області, щонайменше п'ятьох людей поранено.

Як писала раніше Рубрика, вранці 17 травня по селищу Десна у Чернігівській області було завдано ракетного удару, внаслідок якого є загиблі та поранені.

Як повідомляла Рубрика, на Львівщині російські загарбники знову нанесли удар по об'єкту військової інфраструктури на території Яворівського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: